Regimentului 12 este cel mai nou ansamblu rezidential dezvoltat in zona de nord a capitalei, la 25 de minute de mers de statia de metru Straulesti. Imobilul este situat pe strada Drumul Regimentului la numarul 12A, are regimul de inaltime S+P+2E+M si cuprinde 24 de apartamente noi cu 2 si 3 camere, precum si 24 de locuri de parcare in subsol. Imobilul va fi racordat la reteaua publica de electricitate, canalizare, gaz si apa curenta. Termen finalizare: 2022.

Proiectul e situat pe o strada principala, asfaltata, cu 2 benzi pe sens, ce face legatura intre Bucurestii Noi si DN 1 Bucuresti - Ploiesti.

Accesul în locuințe se face prin intermediul aleilor betonate care se extind până la limita complexului.

Apartmente spațioase

Apartamente cu doua sau 3 camere, cu suprafete construite intre 66 si 180 mp. Pentru detalii vă rugăm accesați pagina dedicată descrierii apartamentelor.

Balcoane panoramice

Apartamentele de la etajele curente si mansarda beneficiază de terase cu suprafete generoase.

Locuri de parcare

In subsolul imobilului su fost amenajate 24 locuri de parcare. Preturile locurilor de parcare sunt:

  • Parcare subterana   : 12.000 EUR + TVA
  • Parcare supraterana: 7.000 EUR + TVA

Siguranță sporită

Ambele accese în incintă, atât pietonal cât și auto sunt prevăzute cu porți metalice cu balamale și sisteme de încuiere.

Aer curat

Complexul se află în zonă construită, pe un drum cu circulație redusă unde poluarea este aproape inexistenta.

Materiale de ultimă generație

Toate materialele folosite la construirea complexului, de la clădiri la alei și de la conducte la geamuri sunt de ultimă generație, fără compromisuri.